Tiende editie cursus Citytrainers

Het was dit jaar de tiende editie van de cursus Citytrainers in gemeente Heusden en voor de tweede keer een samenwerking tussen Het Pieck en Stichting de Schroef. De groep van dit jaar was nog niet zo klein geweest, maar heeft weer vier nieuwe toppers van Citytrainers voortgebracht in gemeente Heusden.
Afgelopen dinsdag was de uitreiking waar Sanne, Armin, Guusje en Elmedina hun eindpresentatie hadden. Het was heel knap hoe zij voor een volle zaal zichzelf presenteerden en vol overgave vertelden over wat ze geleerd en gedaan hadden tijdens de cursus Citytrainers.

Zo gaan Guus en Elmedina op 14 april in De Stulp Drunen een feest organiseren voor de jeugd in de leeftijd van 12-15 jaar. Wat zullen veel leeftijdsgenoten blij met jullie initiatief zijn! De promotie gaat binnenkort starten. Heb je interesse, volg dan het instagram account @citytrainer_heusden.

Dan Sanne en Armin: de handbalsport in Heusden mag blij zijn met twee van zulke toppers in hun geledingen. De één geeft training bij s.c. Elshout en de ander bij HV Avanti. Beiden gaan graag door als trainer bij hun eigen vereniging.