Raad van bestuur JBZ compleet met komst Tamara Kroll

Raad van bestuur JBZ compleet met komst Tamara Kroll

Tamara Kroll gaat op 1 december aan de slag als lid van de raad van bestuur van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Het bestuur is daarmee weer op volle kracht.

Kroll gaat samenwerken met voorzitter Relinde Weil en interim-bestuurslid Jules de Vet. Tamara Kroll was de afgelopen jaren bestuurder in het Martini Ziekenhuis in Groningen. Ze was ook actief in het samenwerkingsverband Santeon en bij Koninklijke Kentalis en de Twentse Zorgcentra.

Tamara Kroll: “In het JBZ wordt al een aantal jaar gewerkt volgens het gedachtegoed van positieve gezondheid. Daarmee is een stevige basis gelegd als het gaat om het bieden van zorg die bij de wensen en behoeften van patiënten past. Ik kijk ernaar uit samen met mijn nieuwe collega’s in het JBZ en daarbuiten in ons netwerk de komende jaren samen te werken en zo de uitdagingen aan te gaan waar de zorg gezamenlijk voor staat.”

'Hart voor de zorg'

Relinde Weil is blij met de komst van Kroll in de raad van bestuur: “Ik krijg in Tamara een open, ambitieuze, slagvaardige collega met een hart voor de zorg en de mensen die er werken. Ze heeft veel ervaring als bestuurder binnen de gezondheidszorg en daarnaast als ondernemer. Met haar persoonlijkheid en bestuurlijke ervaring kan zij de komende jaren een waardevolle bijdrage leveren aan het passend, toegankelijk en beschikbaar houden van de zorg voor de mensen om ons heen.“