TOON Bingo

Calendar
HTR prikbord
Date
24.11.2023 13:30 - 15:30
Author
Erik van Tilborg | HTR

Description

vrijdag 24 november
13.30 - 15.30 uur
Jan de Rooystraat 15 Waalwijk

Kanker is een woord dat je leven volledig op zijn kop kan zetten. Hoe ga je dan verder en hoe geef je invulling aan je leven? TOON is er voor iedereen die geraakt is door kanker. Zowel patiënten, naasten en nabestaanden zijn van harte welkom.
Onze gastvrouwen en gastheren ontvangen je graag. Zij begrijpen wat je meemaakt en maken je graag wegwijs in ons huis. Zij zijn er voor je met een luisterend oor of een goed gesprek. Je kunt in contact komen met lotgenoten om ervaringen te delen en herkenning vinden. En je kunt deelnemen aan vele activiteiten. Informatie hierover vind je op onze website www.inloophuistoon.nl
Vaak zorgt kanker voor veel verdriet, onzekerheid en stress. Wij vinden het belangrijk dat er ook ruimte is voor afleiding, ontspanning en gezelligheid.
Daarom organiseren wij op vrijdag 24 november van 13.30 – 15.30 uur een TOON bingo. Vanaf 13.30 uur laten we de ballen rollen en maak je kans op leuke prijzen. Per ronde kan je één of meerdere bingokaarten kopen. Eén kaart kost €1,00.
Iedereen die geraakt is door kanker is van harte welkom. Ook als je nog nooit bij TOON bent geweest. Het is fijn als je je vóóraf even aanmeldt via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 0416 – 652734.