Heren HC Den Bosch spelen uitwedstrijd gelijk na flinke achterstand

De heren van het eerste elftal van HC Den Bosch speelde zondag de uitwedstrijd van Pinoké in Amstelveen gelijk. De wedstrijd eindigde in 4-4, ondanks dat Den Bosch op een achterstand van 4-1 stond.

Den Bosch begint de wedstrijd niet al te sterk. Nog voor het einde van het eerste kwart komt Pinoké op 2-0 voorsprong. Goed komt het Bossche team ook niet terug van de korte pauze, Amstelveen weet de stand op 3-0 te krijgen. Max Kreft dringt de achterstand iets terug door de 3-1 te maken voor het einde van het tweede deel.

In het derde kwart maakt Pinoké een overtreding waardoor zij met nog maar tien man op het veld staan. Toch zijn dit nog te veel spelers voor Den Bosch, Pinoké maakt de 4-1. In het laatste deel van de wedstrijd komt HC sterker terug en weet Jaïr van der Horst de 2-4.

Snel daarna kreeg Timo Boers het ook voor elkaar om de bal in het doel te krijgen en was de voorsprong van Pinoké nog maar klein.

Den Bosch maakt het later nog gelijk, Koen Bijen bracht het scorebord op 4-4. Met deze stand namen de heren van HC Den Bosch één punt mee naar huis.

Zondag 26 november spelen de heren een uitwedstrijd tegen Oranje-Rood in Eindhoven. Zondagmiddag staat HC Den Bosch op een zesde plek in de Tulp Hoofdklasse.