De wedstrijden

De wedstrijden

Door de nederlaag van Haarsteeg had Nieuwkuijk nog een kans om de periodetitel op te halen. Moest er wel worden gewonnen bij Den Dungen. En dat gebeurde met 1-3.
Maar de periodetitel ging aan de neus van Nieuwkuijk voorbij. EVVC, had net zo veel punten maar won met het kleinst mogelijke verschil van SCG 18 in Sint-Michielsgestel.

Vierdeklasser SC Elshout pakte thuis een punt tegen RKVSC: 1-1. Elshout en scoren is het seizoen een slecht huwelijk. Tot aan zondag was het in vijf competitiewedstrijden niet eenmaal gelukt.

Voor de vijfdeklassers HHC’09 en FC Drunen was het pas de derde keer dat ze elkaar ontmoetten in een competitiewedstrijd. In het seizoen 2009/2010 won HHC’09, thuis en ging het in Drunen onderuit. HHC’09 werd wel kampioen. In Oudheusden leek de wedstrijd op een gelijkspel af te stevenen, maar ging FC Drunen er in de slotfase met de overwinning vandoor.

Zaterdagvierdeklasser Vlijmense Boys heeft na een wat wisselende start de boel aardig op de rit staan. Thuis werd met maar liefst 6-2 van TOP gewonnen, waardoor de roodzwarten twaalf punten uit zeven wedstrijden verzamelden.