Damesteam FC Drunen zoekt nieuwe aanwinsten

Damesteam FC Drunen zoekt nieuwe aanwinsten

Het damesteam van FC Drunen zoekt nog wat nieuwe aanwinsten. Spreekt het je aan op een intensieve manier te trainen, maar geen weekend verplichting te hebben? Vind je het bovendien gezellig om na afloop van de training even na te borrelen? Dan is FC Drunen naar jou op zoek!

Het damesteam van FC Drunen traint 1x per week op donderdagavond van 20.30 – 21.30 uur. Op deze trainingen gaat het er, rekening houdend met ieders niveau, best wat intensief aan toe. Maar na afloop volgt het gezellige samenzijn in de sfeervolle kantine van FC Drunen. Het is voorts de bedoeling om komend seizoen wat vriendschappelijke wedstrijden te organiseren. Kortom prestatie gaat bij dit team hand in hand met gezelligheid.

Ben je sportief ingesteld en vindt je het leuk om op de donderdagavond even uit de dagelijkse sleur te zijn ? Spreekt het je aan om naast heerlijk te trainen ook de onderlinge gezelligheid te ervaren, zonder in het weekend verplicht te zijn om wedstrijden te spelen? Wil je hiervoor slechts een bescheiden contributie betalen? Ben jij 18 jaar of ouder? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je kunt bovendien dit seizoen al instromen als je wilt. Ook is het mogelijk een aan een proeftraining deel te nemen. Meer informatie nodig of beter nog gelijk aanmelden? Een mailtje aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. is voldoende. Hierna neemt een van onze speelsters uit het damesteam gelijk contact met je op!