18-jarige man uit Drunen aangehouden voor steekpartij op Raadhuisplein

18-jarige man uit Drunen aangehouden voor steekpartij op Raadhuisplein

De politie heeft maandagochtend een Drunenaar (18) aangehouden voor een steekpartij op het Raadhuisplein in zijn woonplaats. Daarbij raakte zondagmiddag een 21-jarige Waalwijker gewond.

De politie werd rond 17.00 uur gealarmeerd voor een ruzie tussen jongeren vlakbij de kruising van de Grotestraat en het Raadhuisplein. Bij aankomst troffen de agenten het slachtoffer gewond aan. Hij bloedde volgens een correspondent hevig aan zijn bovenarm en is overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche is een onderzoek gestart en hield maandagochtend een verdachte aan. De aanleiding voor de steekpartij is nog niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Een correspondent sprak met drie jongens die het zagen gebeuren. Zij gaven aan dat een auto met enkele mannen erin geparkeerd stond op de Grotestraat. Een groepje andere mannen liep vervolgens langs de auto en riep iets in de richting van de mannen in de auto. Dit leidde tot een verhitte woordenwisseling. De mannen stapten uit de auto, waarna een van hen een mes trok. De omstanders konden niet bevestigen of deze man oorspronkelijk in de auto zat of bij het voorbijlopende groepje hoorde.