Drugsafval gevonden aan Voorste Zeedijk in Vlijmen

Drugsafval gevonden aan Voorste Zeedijk in Vlijmen

Op donderdag 16 maart ontving de gemeente een melding over een dumping van drugsafval in het buitengebied. Er bleek een flinke berg drugsafval van een hennepkwekerij gedumpt aan de Voorste Zeedijk in Vlijmen. Het afval wordt, na onderzoek door de politie, opgeruimd door de buitendienst van de gemeente Heusden. Heb jij iets verdachts gezien? Meld je dan bij de politie of gemeente!

Met enige regelmaat wordt er afval van hennepkwekerijen gedumpt in het buitengebied van onze mooie gemeente. Dit keer was het raak aan de Voorste Zeedijk in Vlijmen. Burgemeester Willemijn van Hees geeft aan: ‘’Het dumpen van drugsafval is een hardnekkig probleem. Het is slecht voor het milieu en onze inwoners draaien indirect op voor de kosten. Dat willen we natuurlijk niet!

Zie jij in het buitengebied bijvoorbeeld een verdachte situatie met een voertuig dan kun je dit altijd melden bij de politie. Noteer dan ook het kenteken! Wie weet kunnen we deze criminelen dan gericht aanpakken en de kosten verhalen. Zo zorgen we samen voor een veilige en schone gemeente!’